dissabte, 22 de setembre de 2018

Gestió telemàtica de la “Targeta de transports del taxi”

Prèvia important! et recomano que usis el navegador Firefox, amb altres navegadors port tenir problemes.
si no el ten pots descarrega-lo aquí Baixar el Firefox

Per dur a terme aquest procés necessitaràs:
  1. Disposar de signatura electrònica – Si no en tens et recomano que sol·licitis aquí: “Fabrica Nacional de Moneda y Timbre ” .
    Un cop feta la sol·licitud, hauràs d'acudir amb el DNI al local de l'administració que hagis triat. ex: l'antiga Delegación de Hacienda de Girona
    Instal·la la signatura en el Firefox (es automàtic).
  2. Descarregar-te el programa autoFirma – pots fer-ho aquí: Portal firma descargas. el fitxer descarregat és un ZIP, pel que hauràs de copiar els arxius que conté en una carpeta nova que hagis creat per ex. a l'escriptori des d'on el podràs instal·lar.
    Un cop insta lat  no cal que l'executis ni el configuris, ell sol s'activarà quant ho necessitis i  t'identificarà amb teva signatura digital.

Fets els dos passos, ja pots fer la teva sol·licitud a aquest enllaç: Autorització de transport públic de viatgers en taxi (VT)
El primer que hauràs de fer es pagar (visa). En el rebut hi ha el codi NRC i la data de pagament que més endavant et demanaran per pujar els documents.


NOTA: Tots els documents s'envien a traves del "Ministerio de fomento" des d'aquesta direcció : Gestión de las autorizaciones de transporte interior  (ja te la trobaràs no cal que vagis ara). Un cop aquí, prem el boto "iniciar" y amb paciència, ves triant les opcions i envia tota la documentació.


Si no te'n surts a la primera, no et desanimis 😊
és més fàcil del que sembla!