dissabte, 22 de setembre del 2018

Gestió telemàtica de la “Targeta de transports del taxi”

Prèvia important!.

De cara a obtenir la signatura electrònica et recomano que usis el navegador Internet Eplorer, amb altres navegadors port tenir problemes (incluid l'Edge).

Per dur a terme aquest procés necessitaràs:
  1. Disposar de signatura electrònica – Si no en tens et recomano que sol·licitis aquí: “Fabrica Nacional de Moneda y Timbre ” .
    Un cop feta la sol·licitud, hauràs d'acudir amb el DNI al local de l'administració que hagis triat. es: l'antiga "Delegación de Hacienda" de Girona
    Instal·la la signatura en al navegador (es automàtic).
  2. Descarregar-te el programa autoFirma – pots fer-ho aquí: Portal firma descargas. el fitxer descarregat és un ZIP, pel que hauràs de copiar els arxius que conté en una carpeta nova que hagis creat per ex. a l'escriptori des d'on el podràs instal·lar.
    Un cop insta lat  no cal que l'executis ni el configuris, ell sol s'activarà quant ho necessitis i  t'identificarà amb teva signatura digital. Segurament es produiran dos errors, però la pàgina et diu com solucionar-los (a opcions d'internet)

Fets els dos passos, ja pots fer la teva sol·licitud a aquest enllaç: Autorització de transport públic de viatgers en taxi (VT)
El primer que hauràs de fer es pagar (visa). En el rebut hi ha el codi NRC i la data de pagament que més endavant et demanaran per pujar els documents.


NOTA: Tots els documents s'envien a traves del "Ministerio de fomento" des d'aquesta direcció : Gestión de las autorizaciones de transporte interior  (ja te la trobaràs no cal que vagis ara).Usa el navegador on tens el certificat de signatura electrònica i un cop aquí, prem el boto "iniciar" y amb paciència, ves triant les opcions i envia tota la documentació.


Si no te'n surts a la primera, no et desanimis 😊
és més fàcil del que sembla!